Середа, 26 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка

Полонським районним судом визнано винною 17-ти річну шепетівчанку  у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу  України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) та призначено  покарання у виді трьох років позбавлення волі.

У міському будинку культури відбувся творчий вечір Івана Кабація
Розділ Культура

Сьогодні, 26 лютого, у міському будинку культури відбувся творчий вечір керівника муніципального естрадно-духового оркестру. 

Підприємства з Шепетівщини отримали штраф за узгоджені дії на торгах
Розділ Бізнес

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Чи100» /с. Судилків, Шепетівський район/ та ПП «Енерготранс-2015» /м. Шепетівка/ загалом на 136 тис. грн за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів.

Ціна за газ для шепетівчан в лютому змінилася
Розділ Події

Платіжки для шепетівчан за газ у лютому поточного року будуть відрізнятися. Коливання у ціні пов'язані з прийняттям постанови Кабміну про "плаваючу" ціну на газ до 1 травня 2020 року, а також прив'язки до ціни блакитного палива на нідерландському газовому хабі "TTF".

Останні змагання області з футзалу відбудуться в Дунаївцях
Розділ Спорт

Визначилась дата, розклад та місце проведення завершальних поєдинків в фінальній групі чемпіонату Хмельницької області з футзалу. Отож, завершальні поєдинки пройдуть 15 березня в Дунаївцях. По завершенні матчів відбудеться нагородження призерів чемпіонату. Розклад ігор дивіться далі.

25 лютого о 15:30 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та у спеціально відведеному місці знищили артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Другої світової війни, який було виявлено напередодні в м. Шепетівка.

Мешканець Славути вимагав неіснуючий борг у 300 тисяч доларів США
Розділ Події

Зловмисник вимагав грошові кошти під приводом повернення неіснуючого боргу. Поліцейські затримали його під час отримання частини зазначеної суми в розмірі 50 тисяч доларів США. Працівники слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області спільно з оперативниками управління стратегічних розслідувань та за процесуального керівництва прокуратури із залученням бійців спецпідрозділу «КОРД» затримали у райцентрі Славута 49-річного місцевого жителя, який займався вимаганням.

На засіданні виконавчого комітету приймали важливі рішення для міста
Розділ Події

25 лютого міський голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Прийнято 14 рішень виконавчого комітету.

25 лютого за сприяння управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради відбулось чергове засідання Координаційної ради з питань молодіжної політики, яке провела головний спеціаліст відділу у справах сім’ї та молоді Зоя Калініченко. Обговорили організаційні питання підготовки та проведення профорієнтаційного заходу для старшокласників міста «Професія на один день», який планується провести на початку весняних шкільних канікул. 

0
репостів
0
репостів