П'ятниця, 21 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка

Дорожньо-транспортна пригода трапилось сьогодні близько 18:30 на перехресті Проспекту Миру та вулиці Чкалова. Водій сірого Seat Toledo збив жінку, яка саме переходила пішохідний перехід.

Відбувся відкритий турнір з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат
Розділ Спорт

20 лютого 2020 року у спортивній залі НВК№1 управлінням у справах сім’ї молоді і спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я «Спорт для всіх» та Шепетівською ДЮСШ було проведено  відкритий турнір з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат.

Сьогодні, 21 лютого в малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради пройшов черговий прийом громадян з особистих питань, який провів міський голова Михайло Полодюк. Участь у зустрічі з шепетівчанами взяв перший заступник міського голови Володимир Вихівський.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 20 лютого, близько 18.00 години по вулиці Судилківській в м. Шепетівка. Про це повідомив Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

В умовах нетипово теплої і посушливої для української зими погоди, рятувальники області звертають увагу громадян на невтішну статистику, яка спостерігається із пожежами на відкритих територіях. Так, станом на 20 лютого 2020 року, кількість загорянь сухої рослинності, чагарників, тощо становить вже 2 тис. 890 випадків, що майже вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Бібліотекарі та музейники створили інсталяцію про подвиг учасників Революції Гідності
Розділ Культура

Шепетівському міському будинку культури відбувся тематичний вечір «Не серед нас,та разом. В серцях,у пам’яті, в думках». Вже традиційно бібліотекарями міста, спільно з працівниками обласного літературно-меморіального музею Миколи Островського, була організована інсталяція, присвячена подіям на Майдані та безпосередньо Небесній Сотні.

Шепетівський цукровий комбінат відмовиться від гідротранспортування буряків
Розділ Бізнес

Цьогоріч на Шепетівському цукровому комбінаті розпочнеться глибока реконструкція. Підприємство зі 170-річною історією нарешті відмовиться від класичного, але застарілого, способу гідротранспортування буряків на користь сучасного європейського досвіду - сухого транспортування.

0
репостів
0
репостів