Четвер, 13 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка

Робітники парку регулярно виявляють пошкодження елементів дитячих майданчиків та атракціонів, зламані лавки, розбиті ліхтрі та інше. На жаль міський парк, часто, стає місцем розваг для вандалів.

Cьогодні, 13 лютого, відбулася чергова 69 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк. На порядок денний було винесено 40 питань. Детальніше про них читайте далі...

Шепетівчани блокували сесію міської ради через ліфти
Розділ Події

Сьогодні, 13 лютого, мешканці житлових будинків на вулиці Залізничній, 93 та Проспекті Миру, 18, 22 прийшли на засідання 69 сесії міської ради. Перед початком засідання сесії шепетівчани оточили президію та клопотали про вирішення питання щодо підключення ліфтів багатоповерхівок, які призупинені у зв’язку із необхідністю проведення їх капітального ремонту, що потребує суттєвих коштів.

Учасник ООС Борис Савіцький зустрівся із шепетівчанами
Розділ Події

11 лютого в експозиції краєзнавчого відділу музею М.Островського «Борці за Україну» відбулася зустріч з учасником бойових дій на Сході України командиром взводу 30-ї механізованої бригади Борисом Савіцьким. В експозиції представлені його світлини і документи, які засвідчують його участь у боях на Савур-могилі, біля м. Амвросіївка, с. Степанівка Донецької обл., с. Містки та м. Щастя Луганської обл.

Вироком Хмельницького міськрайонного суду двом чоловікам призначено покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років, а третьому — 5 років 10 місяців. Окрім того, до них застосували додаткове покарання у вигляді конфіскації майна.

Протягом 2019 року Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України, за підтримки Департаменту екомережі та природно-заповідного фонду Міністерства екології та природних ресурсів України, Національного природного парку «Голосіївський», Українського товариства охорони природи та Асоціації природоохоронних територій України проводився Всеукраїнський конкурс «Вчимося заповідувати» - V етап. До участі в конкурсі долучилися й вихованці гуртків «Природа рідного краю» і «Світ птахів» Шепетівського міського ЦЕНТУМ (керівник гуртків Ковальчук Альона Олександрівна).

12 лютого, члени виконавчого комітету розглянули 11 питань порядку денного та прийняли 10 рішень виконавчого комітету.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості у кримінальному провадженні, укладену між прокурором та підозрюваним.

0
репостів
0
репостів