Понеділок, 20 серпня 2018 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині у селі Онишківці 17-річний хлопець вистрілив з пневматичної гвинтівки у скроню своєму 14-річному товаришу. Про це йдеться у сюжеті "Прямого". Після забавки зі зброєю, підліток знаходиться у тяжкому стані в реанімації.

За незаконне використання земельної ділянки підприємство має сплатити 1,2 млн. грн.
Розділ Бізнес

На Хмельниччині органами прокуратури недобросовісного землекористувача зобов’язано сплатити до бюджету понад 1,2 млн. гривень. Так, рішенням господарського суду Хмельницької області задоволено позовні вимоги Шепетівської місцевої прокуратури про стягнення збитків, завданих територіальній громаді неправомірним використанням землі.

Творча школа для людей з особливими потребами вже всьоме відбулась в Шепетівці
Розділ Культура

17-18 серпня обласний літературно-меморіальний музей Миколи Островського зібрав творчо обдарованих людей з особливими потребами на VІІ Всеукраїнську школу майстерності. Про це музейники розповіли на своїй фейсбук сторінці.

19 серпня о 19:30 на пункт зв'язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на вул. Героїв Небесної Сотні у м. Шепетівка 81-річна жінка не в змозі самостійно відчинити вхідні двері власної квартири та потребує сторонньої допомоги. 

0
репостів
0
репостів