Середа, 01 серпня 2018 — Сайт міста Шепетівка

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевих жителів Г. та М., які обвинувачуються у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 296, ч. 2 ст. 121 КК України.

Розпочинається сезон полювання на пернату дичину
Розділ Спорт

У першу суботу серпня постріли з рушниць сповістять про те, що у нашому краї відкрито сезон полювання на пернатих. Хоча це заняття сьогодні уже далеко не для пересічних любителів здобути трофей, адже ціни на амуніцію та й сам дозвіл на відстріл «кусаються». Проте мисливський азарт справжнього прихильника полювання хоча б раз має покликати у мандри на лоно природи. Та й саме мисливське свято, як писав свого часу Остап Вишня, таки варто зустріти хоч не пострілом, та все ж «при ружжі»…

31 липня в смт Гриців рятувальники 29-го Державного пожежно-рятувального поста провели пожежно-тактичні навчання щодо гасіння умовної пожежі в адміністративній будівлі Грицівської окремої територіальної громади.

Шепетівка прощалась з Анатолієм Андрощуком
Розділ Події

У середу, 1 серпня, відбулося прощання з прапорщиком Анатолієм Андрощуком, бійцем 24-ї окремої механізованої бригади, який загинув від кульового поранення в районі проведення операції Об’єднаних сил на території Донецької області.

Ми вже неодноразово повідомляли про випадки, коли невідомі вандали трощили смітники, які були розміщенні на території міста. І ось знову по вулиці Героїв Небесної сотні невідомі розтрощили смітник та декілька перевернули догори дригом.

0
репостів
0
репостів