Середа, 03 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні на базі Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулося нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2021».

Шепетівський міськрайонний суд визнав винними трьох жителів Шепетівщини в закінченому замаху на крадіжку, вчинену за попередньою змовою групою осіб (одного з них – ще й за вчинену повторно) – частина 2 статті 15, частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України, та призначив двом з них покарання у виді 1 року обмеження волі, проте звільнив їх від реального відбування на 1 рік іспитового строку. Їхнього спільника, котрий раніше судимий і має невідбуту частину покарання за попереднім вироком, суд засудив остаточно до 1 року і 6 місяців позбавлення волі, зарахувавши йому в строк відбування покарання – строк перебування під вартою (з 5 грудня 2018 року по 13 травня 2019 року).

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у сховище) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.

На Хмельниччині у трьох районних управліннях поліції уже розпочали роботу над облаштуванням анонсованих Головою Національної поліції фронт-офісів. Про це під час пресконференції розповів журналістам начальник Головного управління Національної поліції Хмельницької області Руслан Герасимчук.

Відучора в Україні запрацював онлайн-сервіс запису до черги вакцинації проти COVID-19. Майже 45 тис. українців уже висловили бажання отримати щеплення, скориставшись попереднім записом. Про це під час брифінгу розповів Міністр охорони здоров’я України Максим Степанов.

Верховна Рада посилила покарання для "телефонних мінерів"
Розділ Події

Вчора, 2 березня, Верховна Рада України ухвалила закон, який посилює кримінальну відповідальність за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці людей.

Згідно ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України зловмиснику може загрожувати до 6 років позбавлення волі. 

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 03 березня в Хмельницькій області зареєстровано 48557 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1789 - діти, 3580 - медпрацівники.

Незважаючи на велику кількість одужавших, у Шепетівській багатопрофільній лікарні спостерігається щоденний приріст хворих на коронавірус.

0
репостів
0
репостів