П'ятниця, 19 березня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Поліцейські викрили шахрая, який ошукав знайому та збув її ноутбук в ломбард.

Сьогодні о 15.30 відбулось позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про підсумки розповіли у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення України, який відзначають щорічно в третю неділю березня, міський голова Віталій Бузиль привітав фахівців, які своєю непростою щоденною працею безперервно постачають населенню воду, тепло, забезпечують благоустрій міста.

Верховна рада не підтримала законопроєкт стосовно скасування переходу на літній та зимовий час та направила його на доопрацювання. Це також означає, що Україна перейде на літній час цього року в ніч на 28 березня.

Ще 23 лютого 2018 року співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі начальника та заступника Шепетівської виправної колонії. І ось сьогодні Ізяславський районний суд оголосив вирок.

У Шепетівці поліцейські впродовж години встановили особу крадія, який викрав у супермаркеті червоної ікри на суму близько тисячі гривень.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 19 березня в Хмельницькій області зареєстровано 55471 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 2126 - діти, 3875 - медпрацівники.

Спостерігаючи невтішну статистику збільшення числа хворих на COVID-19 та їх госпіталізацію, ми вирішили дізнатись яка ситуація зараз складається у лікарні.

Шепетівська міська рада повідомляє, що станом на 19.03.21 року 10.00 у місті Шепетівка лабораторно підтверджено 64 нових випадків захворювання.

0
репостів
0
репостів