Понеділок, 01 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка
Завершується ремонтні роботи на двох ділянках автошляху Н-25
Розділ Бізнес

Підійшов до завершальної стадії поточний середній ремонт двох ділянок автомобільної дороги державного значення загального користування Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів. Про це повідомила Пресслужба САД у Хмельницькій області.

Сьогодні у кабінеті міського голови Шепетівки відбулась робоча нарада, на якій обговорили встановлення на території громади камер спостереження на 500 000 гривень. Про це повідомив сам Віталій Бузиль у себе на сторінці.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 15.00 1 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 116873 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 6036 - діти, 5403 - медпрацівники.

Слідчі Шепетівського РУП оголосили підозру 19-річному жителю Шепетівського району, який вчинив смертельну ДТП. Нагадаємо, що подія сталась 4 жовтня о 6 годині ранку в селищі міського типу Білогір'я, що на Шепетівщині.

Єпископ Шепетівський Православної церкви України Андріан, в миру Руслан Кулик, побив свою сусідку Іванну Бережну, а потім відібрав телефон, потоптався на гаджеті і викинув його у клумбу. Про це розповіли у сюжеті телеканалу ICTV.

Відсьогодні у тестовому режимі міська влада запустила проект "Відкрите місто". Це краудсорсингова інтернет-платформа для взаємодії мешканців з місцевою владою та комунальними підприємствами, а також для самоорганізації громадян.

0
репостів
0
репостів