Субота, 23 жовтня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Додаткові карантинні обмеження, які відсьогодні запровадили на Хмельниччині, таки вплинули на свідомість громадян. Біля центру масової вакцинації у Шепетівці, що за адресою вулиця Героїв Небесної Сотні, 61 (приміщення колишньої стоматполіклініки, що біля міського парку відпочинку), сьогодні можна спостерігати чергу із бажаючих щепитись. 

21 жовтня, поліцейські завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні та скерували обвинувальний акт стосовно учасників організованої групи, які розповсюджували психотропні речовини у Шепетівській виправній колонії до суду. За скоєне обвинуваченим їм може загрожувати до 15-ти років позбавлення волі.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 23 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 108408 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 5405 - діти, 5243 - медпрацівники.

Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за матеріалами, наданими працівниками управління СБУ в області, розслідують факт внесення неправдивих даних про щеплення від COVID-19.

Слідчі Шепетівського РУП оголосили підозру двом шепетівчанам у грабежі, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, поєднаному із проникненням. Наразі зловмисникам обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Відбулись ігри за вихід у фінал Відкритого чемпіонату Шепетівки з міні-футболу
Розділ Спорт

Захопливі ігри півфіналу були заповнені глядацькою аудиторією, яка вболівала за перемогу улюблених команд. На спортивному майданчику по проспекту Миру, 12а проходили ігри команд з міні-футболу за вихід у фінал.

0
репостів
0
репостів