Середа, 09 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.30 9 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 34241 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 1205 - діти, 2418 - медпрацівники.

Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області жителя Шепетівського району звільнено від кримінальної відповідальності, передбаченої частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України на підставі статті 46 КК України у зв’язку з примиренням винного з потерпілою та кримінальне провадження закрито. 

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на засіданні 9 грудня оголосив про намір запровадження посилених карантинних обмежень з 8 по 24 січня 2021 року.

Метою зустрічі у селі Плесна стало обговорення практичних шляхів взаємодії в межах новоутвореної адміністративної одиниці. У роботі круглого столу взяли участь: заступник міського голови Віталій Віталійович Янушевський, депутат шепетівської міської ради Павло Михайлович Алілуйко, старости Людмила Олександрівна Ємець, Тетяна Вікторівна Квітніцька, діловоди та землевпорядники.

У Шепетівці знову запрацює ярмаркове містечко
Розділ Культура

Днями в рамках підготовки до новорічно-різдвяних свят в Шепетівці відбулась зустріч із підприємцями та громадськими активістами міста.На ній посадовці обумовили можливості облаштування новорічного ярмарку, який започаткували минулого року.

8 грудня о 16:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Пліщин Шепетівського району виникла пожежа житлового будинку. За викликом одразу було направлено чергове відділення 21-ї державної пожежно-рятувальної частини.

0
репостів
0
репостів