Четвер, 24 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Незважаючи на те, що про холестерин ми знаємо здебільшого, що це шкідлива речовина, яка може псувати наші судини, але вона виконує й незамінні функції для нашого організму. Тому, так важливо підтримувати нормальний рівень холестерину з допомогою ТАНІКОР, а також знати звідки він береться та яку роль відіграє у нашому житті. Про все це спробуємо розповісти далі.

23 грудня відбулось пленарне засідання третьої (чергової) сесії районної ради, яке провів голова ради Олег Кулінський. На порядок денний було винесено 27 питань.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.00 24 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 38620 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1374 - діти, 2744 - медпрацівники.

Затвердили бюджет Шепетівської міської територіальної громади на 2021 рік
Розділ Бізнес

24 грудня відбулася четверта сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Віталій Бузиль. На порядок денний було винесено 47 питань.

24 грудня о 05:44 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на трасі Хмельницький-Шепетівка поблизу Ізяславського перехрестя сталася дорожньо-транспортна пригода: зіткнулись автомобілі Skoda Superb та Mercedes-Benz Sprinter. В результаті зіткнення травмувались водій автомобіля Mercedes-Benz Sprinter та обидва пасажири автомобіля Skoda Superb.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України.

Шепетівські пластуни передали Вифлеємський Вогонь Миру
Розділ Події

Цьогоріч акція поширення Вифлеємського Вогню Миру для органу місцевого самоврядування відбулась перед пленарним засіданням сесії Шепетівської міської ради у великій залі. Передача Вогника відбулась сьогодні вранці, 24 грудня.

0
репостів
0
репостів