П'ятниця, 11 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.30 11 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 35253 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1235 - діти, 2482 - медпрацівники.

Прокурорами Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину керівника одного з товариств у вчиненні службового підроблення та заволодіння бюджетними коштами, виділеними на ремонт школи.

Вчора, 10 грудня, через важкі погодні умови сталося обледеніння струмоприймачів у багатьох регіонах України. Залізничники оперативно налагодили роботу з усунення наслідків негоди: надавали допоміжні локомотиви на заміну та очищували струмопримачі. У результаті затрималися лише два поїзди далекого сполучення та три приміські.

У Шепетівці відбулась виставка новорічних композицій
Розділ Культура

В Шепетівському міському ЦЕНТУМ відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу "Новорічна композиція". На розгляд журі представлені композиції, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику. 

Поліцейські спільно з міграційниками доправили громадянина сусідньої держави до пункту пропуску в м. Могилів-Подільський Вінницької області, де передали правоохоронним органам Республіки Молдова.

0
репостів
0
репостів