Середа, 28 серпня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся традиційний турнір з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат
Розділ Спорт

Шепетівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, провели турнір з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат з нагоди Дня незалежності України. Турнір відбувся  23 серпня о 10-годині на спортивному майданчику Шепетівського медичного училища (проспект миру 26).

28 серпня в рамках реалізації міської програми соціального та правового захисту дітей «Діти Шепетівки» у залі засідань виконкому Шепетівської міської ради відбулася акція «Готуємо дітей до школи». Під час акції заступник міського голови Наталія Стасюк вручила дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах канцелярські набори школяра, закуплені за кошти міського бюджету.

27 серпня о 18:10 до Служби порятунку «101» м. Шепетівки надійшло повідомлення про пожежу тимчасової господарчої споруди (контейнера) на вулиці Шешукова.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким К. визнано винуватою у скоєнні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки. На підставі ст. 75 КК України звільнено К. від відбування покарання з випробовуванням з іспитовим строком на 1 рік. 

0
репостів
0
репостів