Субота, 24 серпня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівка долучилась до встановлення Рекорду України
Розділ Події

Цьогорічне святкування Дня Незалежності на Хмельниччині запам’ятається встановленням Рекорду України. Як символ єднання українців усього світу, на майдані Незалежності створили найбільшу геральдичну мапу Хмельницької області «Єднання з українською світовою діаспорою». Звичайно ж не обійшлося без шепетівчан.

З нагоди свят шепетівські рятувальники здійснили велопробіг протяжністю понад 80 км
Розділ Спорт

23 серпня рятувальники 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області здійснили велопробіг протяжністю понад 80 км, присвячений до Дня Державного Прапора та 28-ї річниці Незалежності України.

Шепетівка продовжує святкування Дня Незалежності України
Розділ Події

Сьогодні у місті продовжились урочисті заходи присвячені 28-ій річниці незалежності України. Урочистості розпочалися з загальноміської молитви за Україну, яку провели у релігійних храмах міста.

Людей з особливими потребами знову зібрали у Шепетівці на навчання
Розділ Події

З 20 по 22 серпня у Шепетівці вела свою роботу VIII Всеукраїнська школа майстерності для людей з особливими потребами "Світ рівних". Музей М. Островського вже декілька років тісно співпрацює із творчообдарованими людьми, які мають фізичні вади, організовуючи їх творчі вечори, персональні виставки робіт, фестивалі творчості.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 23 серпня, близько 22-ої години поблизу села Судилків Шепетівського району. Як повідомляють у Державній службі надзвичайних ситуацій області, водій автомобіля «Ауді 100», не впоравшись з керуванням, виїхав із проїжджої частини дороги та врізався в електроопору.

0
репостів
0
репостів