Четвер, 08 листопада 2018 — Сайт міста Шепетівка

Відсутність теплопостачання в Шепетівці через борги теплопостачального підприємства перед газопостачальною організацією торкнулася не лише частини житлового сектору, а й деяких навчальних закладів (у місті 10 шкіл). Зокрема, заручниками холоду стали сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які навчаються в спеціалізованій школі-інтернаті.

З 28 жовтня по 2 листопада 2018 року у м. Хмельницькому на базі ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки Хмельницької обласної ради проходив фінальний етап XVII Всеукраїнського турніру юних біологів. Цього року в турнірі брали участь 18 команд з Волинської, Житомирської, Рівненської, Харківської, Хмельницької, Одеської, Чернівецької областей та м. Київ.

7 листопада о 17:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлової квартири  на 4-му поверсі дев’ятиповерхового будинку на Проспекті Миру в Шепетівці.

13 листопада вся Шепетівка залишиться без газу
Розділ Події

Про це на своїй сторінці повідомило ПрАТ «Шепетівкагаз». Все через самовільну і неконтрольовану крадіжку газу зі сторони ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» та бездіяльність правоохоронних органів.

0
репостів
0
репостів