Вівторок, 27 листопада 2018 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким П. визнано винуватою у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)), та призначено покарання у виді штрафу в розмірі 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1020 гривень.

Як уже повідомлялося ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» подав обґрунтування необхідності перерахування тарифів на теплову енергію та послуг з централізованого опалення для всіх категорій споживачів теплопостачального підприємства. Для об’єктивного визначення доцільності підвищення тарифів пропозиції до нових тарифів на теплопостачання розглянула робоча група при виконавчому комітеті міської ради.

26 листопада міський голова Михайло Полодюк провів чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Члени виконавчого комітету розглянули 38 питань порядку денного.

23 листопада 2018 року на базі консультативно-діагностичної поліклініки Шепетівської ЦРЛ фахівці Інституту серця провели прийом пацієнтів з кардіологічними захворюваннями.

0
репостів
0
репостів