Понеділок, 08 лютого 2016 — Сайт міста Шепетівка
7 лютого близько 17.00 години в с. Судилків по вулиці Героїв Майдану 45-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101», допустив наїзд на пішохода, 20-річного місцевого жителя, який перебігав проїжджу частину дороги у невстановленому місці.
Хмельницький обласний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді завершив підведення підсумків і визначення переможців обласного етапу щорічного Всеукраїнського юнацького фестивалю «В об’єктиві натураліста», який проводився в 2015 році. Цей творчий захід щорічно організовується і проводиться натуралістами області з метою залучення її дітей і молоді до вивчення стану навколишнього середовища, формування громадської позиції, підготовки підростаючого покоління до цілісного сприйняття сучасних екологічних проблем, свідомого розуміння процесів, що відбуваються в природі в результаті людської діяльності.
7 лютого о 18:58 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини надійшла інформація про те, що в с. Мокіївці загорілася копиця сіна. Про це повідомляє Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
0
репостів
0
репостів