Неділя, 21 лютого 2016 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці вшанували загиблого кіборга – Ярослава Кревогубця
Розділ Події
Сьогодні відбулися заходи, приурочені світлій пам’яті захисника української «Брестської фортеці» - Донецького летовища – Ярослава Кревогубця. Двадцяти п'ятирічний шепетівчанин загинув під Донецьком 22 лютого 2015 року під час антитерористичній операції в складі 95-ї окремої аеромобільної бригади.
20 лютого о 07:45 на пункт зв’язку  21 державної пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пригоду, що сталася на автодорозі Городище-Старокостянтинів поблизу с.Плесна. Як з’ясувалося, водій легкового автомобіля Volkswagen Polo не  впорався з керуванням з’їхав у кювет і перекинувся.
20 лютого о 09:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному гаражі в с. Рилівка на вулиці Кірова 44/4. 
У рамках проекту "Разом будуємо спроможну громаду" на Шепетівщину з’їхалися експерти із децентралізації та представники громад із Львівської, Одеської, Донецької та Хмельницької областей.
Минулий тиждень видався непростим як для місцевої влади, так і для ТОВ "Шепетівка Енергоінвест". Здавалось би, звичайна передача майна у комунальну власність, вилилась у мітинги та силові протистояння. Ми вже брали коментарі щодо цих подій у представників концесіонера та місцевої самооборони, нарешті в кінці робочого тижня мені вдалось взяти інтерв'ю у міського голови та почути його думки з цього приводу, а також багато нової цікавої інформації. 
0
репостів
0
репостів