Понеділок, 19 грудня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські футболісти розгромили полончан та зіграли внічию з нетішенцями
Розділ Спорт
У ці вихідні відбулись чергові матчі Хмельницької області з футзалу. Матчі приймали міста Нетішин та Дунаїці.
Правоохоронці Хмельниччини встановили місцезнаходження військовослужбовця-контрактника, який зник з військової частини. Про це повідомили кореспонденту УНН у СК ГУНПУ у Хмельницькій області.
Шепетівчани здобули медалі на чемпіонаті області з легкої атлетики в приміщенні
Розділ Спорт
15-16 грудня 2016 р. в м. Хмельницькому відбувся чемпіонат області з легкої атлетики в приміщенні. В змаганнях взяли участь 14 команд серед яких були представники Шепетівщини.
19 грудня о 12:25 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу одного з житлових будинків в с. Коськів. Про це повідомив Шепетівський районний сектор ГУ ДСНС у Хмельницькій області.
Відкрили головну ялинку міста
Розділ Події
На день Святого Миколая, 19 грудня, на площі Героїв Майдану відбулося відкриття головної ялинки міста.Подію супроводжували народні мотиви на сучасний лад – театралізоване дійство «Миколай вже на порозі» у виконанні колективів Шепетівського міського центру дитячої та юнацької творчості: театрального гуртка «Дзеркало» та «Ансамблю естрадної пісні «Діти-квіти».
Шепетівські школярі змагалися у стрільбі з пневматичної зброї
Розділ Спорт
16 грудня змаганнями зі стрільби з пневматичної зброї завершилися спортивні заходи з нагоди Дня Збройних Сил України. Змагання є щорічними, участь в них беруть команди шкіл нашого міста. Команди складалися з двох хлопчиків та дівчаток, які змагалися між собою у двох вправах: гвинтівка пневматична (ГП-1) та пістолет пневматичний (ПП-1). Відстань до цілі 10 метрів.
Відкрили пам'ятник Герою України
Розділ Події
17 грудня 2016 року на міському кладовищі відбулося відкриття пам'ятника Герою України Миколі Дзявульському, який загинув 20 лютого 2014 року від кулі снайпера на вулиці Інститутській. Про подію повідомила прес служба Шепетівської міської ради.
0
репостів
0
репостів