Вівторок, 30 вересня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський топографічний центр
Розділ Інше

Ще у 2013 на межі розформування, а вже сьогодні одна з найнеобхідніших ланок військової розвідки. Топографічна служба у Шепетівці на базі частини А 4127 функціонує з 1961року. Під час свідомого знищення військової міці по всій країні тут теж готувались до найгіршого. Ситуація на Сході змусила не лише зберегти структуру, а й розширити штат.

Під час дня міста рятувальники провели акцію
Розділ Події
Працівники Шепетівського районного сектору Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області взяли участь у відзначенні Дня міста, провівши громадську акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти.». Метою Акції є пропаганда діяльності ДСНС у сфері цивільного захисту населення, попередження і реагування на надзвичайні ситуації природного і техногенного характеру, інформування про діяльність ДСНС України.
Спортивно-масові заходи з нагоди Дня міста
Розділ Спорт
З нагоди Дня міста Шепетівки Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Шепетівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту у нашому місті на площі біля міськвиконкому проводилися змагання зі стрітболу, гри «Юка» та дартсу.
0
репостів
0
репостів