Понеділок, 29 вересня 2014 — Сайт міста Шепетівка
За результатами розгляду позову прокуратури Хмельницької області, окружним адміністративним судом визнано незаконними і скасовано накази Головного управління Держземагентства в області, якими надано дозвіл на розроблення документації із землеустрою про відведення в оренду громадянину більше 1220 га земель сільськогосподарського призначення на території Шепетівського району.
Шепетівка відзначила свій День народження
Розділ Події

Вчора головна площа міста - площа ім. Т.Шевченка, повнилася шепетівчанами. Тут численні виставки-ярмарки, звучання українських пісень тішили шепетівчан та гостей міста. Це у Шепетівці відбувалось свято народної творчості «З чистих джерел», присвячене Дню міста.

Урочисто відкрили пам’ятник Тарасу Шевченко
Розділ Події
У неділю, 28 вересня, пройшла урочиста церемонія відзначення Дня міста Шепетівки. Цьогоріч ця подія стала ще більш святковою, оскільки вдалося реалізувати давню мрію шепетівчан. Провівши цілу низку переговорів на усіх рівнях і незважаючи на складну фінансову ситуацію у державі, вдалося повною мірою профінансувати довгоочікуваний пам’ятник українському мислителю, поету, художнику і просвітителю Великому Кобзареві – Тарасу Григоровичу Шевченку.
Нещодавно, працівниками Райківецької виправної колонії (№78) управління ДПтС України у Хмельницькій області, за наявною оперативною інформацією, під час догляду посилки, яка надійшла засудженому Г., 1975 року народження, від громадянки К., яка проживає в м. Шепетівка, було виявлено та вилучено 3 поліетиленові згортки з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору в подрібненому стані. Дані згортки знаходились всередині шматків сала.
Микола Островський написав "Як гартувалася сталь" українською мовою
Розділ Культура

Сьогодні 110 років від народження письменника. Наприкінці 40-х років минулого століття радянський літературний критик Генріх Ленобль зізнався письменниці Марії Купріній-Йорданській: –​ Роман "Як гартувалася сталь" Миколи Островського насправді писали сім осіб. Авторський варіант був абсолютно "неудобочитаємим".

0
репостів
0
репостів