Понеділок, 30 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Незабаром бойові обслуги підрозділів зенітного ракетного полку виконають щорічний тест на бойову готовність на полігоні ”Ягорлик” державному випробувальному полігоні Збройних Сил України. Наразі ж тривають приготування, зокрема військовослужбовці складають заліки на допуск до проведення тактичних навчань з бойовою стрільбою.

Сьогодні випробували рейковий автобус з Шепетівки до Кам’янця-Подільського
Розділ Бізнес

Сьогодні відбулось тестове випробування рейкового автобусу, що курсуватиме маршрутом від Шепетівки до Кам’янця-Подільського. Про це повідомили у пресслужбі Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у пред’явленому обвинуваченні за частиною другою статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров'я) Кримінального кодексу України та призначено йому покарання у виді штрафу у розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.

У Шепетівці вшановували загиблого воїна Лабунця Юрія Дмитровича
Розділ Події

Сьогодні в краєзнавчому відділі Музею пропаганди відбулося вшанування загиблого в зоні проведення АТО солдата Лабунця Юрія Дмитровича, старшого навідника мінометної батареї 14 окремої механізованої бригади, який загинув в районні м.Волноваха, Донецької області.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 14.00 30 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 90287 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3508 - діти, 4881 - медпрацівники.

Сьогодні зранку, місцевий велосипедист помітив на узбіччі дороги між Шепетівкою та Плесною лося. Було очевидно, що тварина травмована, тому він викликав правоохоронців на місце події.

0
репостів
0
репостів