Вівторок, 24 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці відбувся Відкритий турнір зі швидких шахів
Розділ Спорт

У міському шаховому клубі «ДЕБЮТ», відбувся Відкритий турнір зі швидких шахів, присвячений 30-й річниці Незалежності України. У турнірі взяли участь шахісти нашого міста, району та гості з м. Полонне.

Відбувся Відкритий турнір міста Шепетівки з баскетболу 3х3
Розділ Спорт

На території спортивного майданчика Шепетівського фахового медичного коледжу, сьогодні з 10 до 14 години проходив Відкритий турнір з баскетболу 3х3, у якому брали участь 6 команд.

Дощ не завадив шепетівчанам відзначити День незалежності України
Розділ Події

Сьогодні шепетівчани продовжили святкування найвизначніших державних свят, які розпочались вчора. Дощова погода не стала на заваді. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Шепетівські чирлідери успішно виступили на «Ukrainian Beach Games»
Розділ Спорт

З 21 по 24 серпня 2021 року у Чорноморську відбувається Всеукраїнський фестиваль пляжних видів спорту «Ukrainian Beach Games» від Спортивного комітету України. Шепетівські чирлідери поїхали представляти честь нашого міста і здобули ряд нагород.

Шепетівський "Лісівник" розгромили на власному ж полі
Розділ Спорт

В Чемпіонаті Хмельницької області відбулись чергові поєдинки в групах 1 та 3, матчі в групі 2 зміщено через участь команд з цієї групи в фіналі Кубка області. Шепетівчани приймали лідерів своєї групи.

0
репостів
0
репостів