Середа, 11 серпня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 11 серпня в Хмельницькій області зареєстровано 89530 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3483 - діти, 4868 - медпрацівники.

10 серпня відбулось останнє у 2021 році засідання комісії з розгляду заяв від населення щодо відключення споживачів від системи централізованого опалення. Про це повідомили у пресслужбі Шепетівської міської ради.

Тариф на електроенергію для населення знижують
Розділ Бізнес

Кабінет Міністрів ухвалив рішення знизити тариф на електроенергію для населення до 1,44 грн/кВт за умови споживання до 250 кВт-год на місяць. Про це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив під час засідання уряду 11 серпня.

Відбувся передостанній тур Відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу
Розділ Спорт

10 серпня на стадіоні «Локомотив» відбувся шостий тур Відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд. Нагадуємо ігри чемпіонату проходять щовівторка  та щочетверга о 18:30.

Два роки тому, у 2019-му, Роман Мацола завершив свою діяльність народного депутата України 8-го скликання. Однак мешканців округу за звичкою, позитивним досвідом попередньої співпраці, а інколи через безвихідь, продовжують звертатися до Романа Миколайовича за допомогою і підтримкою, а також просто приїхати, аби разом розділити святкові події громади.

10 серпня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання сесії Шепетівської міської ради. Детальніше про розглянуті питання розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

0
репостів
0
репостів