Вівторок, 15 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка

Розпочато засідання комісії з розгляду проектів «Громадського бюджету Шепетівської міської територіальної громади». Цьогоріч на розгляд комісії було подано 7 проектів.

В Україні почало діяти пільгове розмитнення "євроблях"
Розділ Бізнес

З 15 червня в Україні розпочали діяти закони № 1402-IX та № 1403-IX, що стосуються нових правил пільгового розмитнення автомобілів з іноземною реєстрацією. 12 травня відповідні закони підписав президент Володимир Зеленський.

Зустріч із заступником міського голови, депутатами та головами комісій Шепетівської міської ради
Розділ Бізнес

Відокремлені підрозділи заводів ПрАТ "ПБК "Радомишиль" та ТзОВ "Перша приватна броварня" перереєстрували у Шепетівку. Про це Роман Мацола повідомив у себе на сторінці.

Шепетівчани вибороли призові місця на чемпіонаті Хмельницької області з боротьби
Розділ Спорт

9 червня 2021 року у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з боротьби вільної серед юніорів 2001-2004 р.н. та жінок. До участі у чемпіонаті була заявлена команда Шепетівської ДЮСШ у складі двох  спортсменів під керівництвом тренера-викладача Рудіча Олега Володимировича.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 15 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88590 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3444 - діти, 4949 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів