Четвер, 06 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка

5 травня 2021 року в у ДУ «Шепетівська виправна колонія (№98)» було проведено контрольне приготування їжі в їдальні для засуджених під керівництвом заступника начальника установи з інтендантського та комунально-побутового забезпечення підполковника внутрішньої служби Олексія Петровича Собка.

У Шепетівці вшанували матерів загиблих воїнів АТО/ООС
Розділ Події

6 травня, напередодні відзначення в Україні Дня матері, у Музеї пропаганди вшанували матерів наших земляків, які загинули у ході проведення антитерористичної операції та операції об’єднаних сил на сході Україн.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 6 травня в Хмельницькій області зареєстровано 84510 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 3263 - діти, 4838 - медпрацівники.

Станом на 06.05.2021 року на лікуванні в КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня» перебуває – 228 хворих. Лабораторно підтверджено 15 нових випадків захворювання. 4 мешканців Шепетівки, які лікувалися від коронавірусної інфекції COVID-19, одужали. 

14 квітня 2021 року Кабінет Міністрів України прийняв рішення відповідно до якого з 1 травня 2021 року призначення житлової субсидії здійснюється після подання нових заяви та декларації про доходи і витрати домогосподарства.

До закладу освіти прибули керівники управління Державної служби якості освіти у Хмельницькій області, зокрема начальник управління Валерій Олійник, Шепетівський міський голова Віталій Бузиль та заступниця очільника міста Галина Безкоровайна.

Сьогодні вночі ювенальні інспектори Шепетівського РУП розшукали 17-річну дівчину, яка напередодні вдень пішла з дому, не повідомивши рідних.

Протягом 6‒18 травня 2021 року триватиме реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання. Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Шепетівські боксери здобули по 6 золотих та срібних нагород на турнірі у Хмельницькому
Розділ Спорт

З 28 по 30 квітня 2021 року у місті Хмельницький відбувся ІІІ відкритий міський турнір з боксу на призи Заслуженого тренера України Чумакова Анатолія Миколайовича. До участі у змаганнях було заявлено 12 команд з різних куточків Україн. За підсумками трьох змагальних днів турніру збірна команда Шепетівської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Алтуняна Максима  здобула 6 золотих та  6 – срібних нагород.

0
репостів
0
репостів