Неділя, 04 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка
У Славуті розгорнули мобільний шпиталь для лікування хворих на COVID-19
Розділ Події

Мобільний госпіталь на 120 ліжок для надання медичної допомоги хворим з коронавірусною інфекцією розгорнули 3 квітня у Славуті працівниики державної служби з надзвичайних ситуацій. Його, після дезінфекції, привезли з Івано-Франківської області, де спостерігається спад захворюваності на ковід.

З Шепетівки планується запуск нового залізничного маршруту
Розділ Бізнес

На Хмельниччині незабаром може з’явитися новий залізничний маршрут, котрий поєднає північ та південь області. Можливості для його запуску обговорили під час зустрічі голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій, народний депутат від «Слуги Народу» Сергій Мандзій та директор філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Артемом Миронович.

Вчора, 3 квітня, близько 9 години вечора, по вулиці Залізничній сталась трагічна аварія. Водій автомобіля марки Mazda скоїв наїзд на велосипедиста, внаслідок чого той загинув на місці.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 4 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 68477 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 2684 - діти, 4312 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів