П'ятниця, 19 листопада 2021 — Сайт міста Шепетівка
Художні керівники Шепетівщини "окупували" призові місця на обласному конкурсі
Розділ Культура

12 листопада 2021 року в приміщенні Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва відбувся заключний тур обласного конкурсу професійної майстерності «Кращий за професією» серед працівників сільських клубних закладів «Живе в душі мистецтва таїна!».

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко заявив, що в Україні минув пік захворюваності коронавірусом. Усі показники стабілізуються і регіони почнуть поступово виходити з «червоних» зон.Про це він заявив в ефірі телеканалу «1+1».

18 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Віталій Бузиль. У ході засідання члени виконкому розглянули 26 питань порядку денного.

19 листопада у малій залі засідань Шепетівської міської ради пройшов круглий стіл щодо подальшої участі Шепетівської громади та Шепетівського району у діяльності Консультативної ради з питань сприяння захисту інтересів ветеранів військових конфліктів при голові Хмельницької обласної ради. Про це повідомили на сторіці органу самоврядування.

На Шепетівщині взяли під варту двох чоловіків, які днями вбили 50-річного чоловіка. Окрім вбивства, їм додатково оголосили про підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 19 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 132222 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 7297 - діти, 5697 - медпрацівники.

0
репостів
0
репостів