Вівторок, 24 липня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Громадянка П. звернулася до Шепетівського міськрайонного суду з позовом, в якому просила визнати бездіяльність Шепетівського об`єднаного управління Пенсійного фонду України протиправною та зобов’язати відповідача нарахувати та виплатити пенсію за період з 01.06.2016 року по 30.11.2016 року.

Шепетівські лісівники обмінювались досвідом з колегами у Новій Ушиці
Розділ Бізнес

На базі Новоушицького лісгоспу відбулася зустріч працівників лісового господарства  місцевого підприємства та Славутського, Шепетівського лісгоспів. У ній взяли участь головні лісничі, інженери лісових культур та лісничі.

31 липня, після профілактичних робіт, розпочне роботу велика ванна басейну. Тож дорослі та діти знову матимуть змогу скористатися чудовою нагодою зміцнити власне здоров’я, оздоровити організм, поліпшити фізичний стан.

Не встигли ми написати про ДТП, яке сталось неподалік Вопаку, як знову нам прийшло повідомлення про аварію неподалік гіпермаркету Епіцентр. І знову автомобіль вилетів на зустрічну смугу руху.

23 липня о 19:41 на пункт зв’язку 21-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення від стурбованих мешканців бунику про те, що вже протягом тривалого часу на вул. Лозовій в м. Шепетівка самотня 86-річна жінка не реагує на звернення сусідів та не відповідає на телефонні дзвінки.

Вчора, 23 липня, оперативники Шепетівського відділу поліції під час збуту чергової дози метадону затримали 30-річного місцевого жителя. Тепер йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі.

Годину тому на перехресті Проспекту Миру та вулиці Дзявульського, неподалік супермаркету Вопак, водій автомобіля ВАЗ не зміг оминути рефрижератор з морозивом. Внаслідок ДТП двоє травмованих відправились до лікарні.

В межах Шепетівської дистанції колії, що простяглася на 282,4 кілометра на території Хмельницької, Житомирської, Тернопільської та Рівненської областей, за останні три роки сталося 4 зіткнення поїздів з автомобілями, тракторами. Результатом цього є численні пошкодження локомотивів та автотранспорту та загибель 1 людини та 3 особи було важко травмовано.

Лісівники розповіли, що не так з нашими лісами
Розділ Бізнес

На  ліси  впливає  низка  абіотичних, біотичних та  антропогенних  чинників,  під  дією  яких  зменшується  приріст  деревини, відбувається  часткова  або  повна  втрата  крон, всихання окремих дерев  і  насаджень.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт відносно місцевого жителя Т., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження).

0
репостів
0
репостів