Середа, 27 червня 2018 — Сайт міста Шепетівка
Працівниками Шепетівської місцевої прокуратури у суді доведено вину мешканця Летичівського району, який, відбуваючи покарання у виді позбавлення волі у державній установі «Шепетівська виправна колонія №98», вчинив злочин проти правосуддя.

У Шепетівський міськрайонний суд звернувся місцевий осередок Спілки поляків України із адміністративним позовом до Шепетівського міського голови про визнання протиправною його бездіяльність під час голосування на сесії міськради щодо питання продажу Спілці землі.

Шепетівчани відзначили День Конституції
Розділ Події

27 червня шепетівчани відзначили 22-у річницю Конституції України. Міський голова Михайло Полодюк, депутати міської ради,  члени виконавчого комітету, посадові особи місцевого самоврядування, громадські діячі,  військовослужбовці та журналісти  взяли участь у святкових заходах.

У Шепетівці відзначили 85-річний ювілей УТОСу
Розділ Події

Сьогодні відбувся урочистий захід з нагоди 85-річчя створення Українського товариства сліпих. Про деталі заходу озповів відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради.

У офісі Першого національного аграрного кооперативу проводився обшук?
Розділ Бізнес

Щось дивне коїться навколо Першого національного аграрного кооперативу, який знаходиться у власності обласного депутата Андрія Гордійчука. Ще в травні ми повідомляли, як селяни перекривали рух на Грицівському перехресті, все через борги за здане молоко. І ось нещодавно журналісти «СтопКору» повідомили, що у офісі ПНАКу відбулись обшуки.

0
репостів
0
репостів