Понеділок, 05 листопада 2018 — Сайт міста Шепетівка

Вперше у Шепетівській центральній районній лікарні, 28 жовтня 2018 року, у хірургічному спеціалізованому відділенні, була проведена факоемульсифікація катаракти з імплантацією штучного кришталика – операція з видалення катаракти та заміни кришталика ока на штучний. Шістьох пацієнтів у цей день прооперував лікар-офтальмолог вищої категорії, офтальмохірург клініки «Окомедікас» Романюк Олександр Сергійович.

20 жовтня 2018 року колектив «Радість» Шепетівської дитячої музичної школи під керівництвом хореографа Камфорович Л.К. виборов перше місце на міжнародному конкурсі-фестивалі творчості ProFest в місті Київ. Про це повідомили на сайті освітнього закладу.

Неприємна ситуація склалась у шепетівчанки, яка позавчора їхала поїздом "Київ - Івано- Франківськ" додому. П'яний "в стельку" провідник почав будити жінку вже аж під Славутою.

За процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 14 жовтня цього року у м. Шепетівка.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно неповнолітнього громадянина Г., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що заподіяли тяжке тілесне ушкодження потерпілому) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів