Середа, 21 листопада 2018 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани запалили свічки пам’яті про Небесну Сотню
Розділ Події

21 листопада Шепетівка разом з усією Україною відзначає День Гідності та Свободи ‑ річниці початку Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

20 листопада в рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності шепетівські вогнеборці завітали до медичного училища, аби розповісти студентам основні правила пожежної безпеки. Медичний заклад відноситься до об’єкта з масовим перебуванням людей, що в разі пожежі може призвести до трагічних наслідків.

На Шепетівщині жартували на правову тематику
Розділ Події

Відбувся другий міжрайонний етап змагань КВН серед команд Молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА», в якому взяли участь школярі з Шепетівського, Ізяславського та Старокостянтинівського районів.

19  листопада   співробітники 21 Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління  ДСНС України у Хмельницькій області завітали до дитсадка «Ластівка», що у м. Шепетівка, аби під час акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти» нагадати малечі правила безпечного життя та ознайомити із професією рятувальника.

Перше питання, яке мабуть виникає у читача - чому такий заголовок матеріалу? Адже начебто тепло в оселях шепетівчан є, не кругом температура відповідає санітарним нормам, але тим не менш. Справа у тому, що фактично в правовому та господарському полі нічого не змінилось. 

20 листопада у малій залі виконавчого комітету посадовці виконавчого комітету Шепетівської міської ради, депутати, керівники комунальних підприємств та управлінських компаній зустрілися з представниками громадської організації «Український центр європейської політики».

0
репостів
0
репостів