П'ятниця, 02 листопада 2018 — Сайт міста Шепетівка

1 листопада о 15:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищили артилерійський снаряд калібру 85 мм та ручну гранату Ф-1 часів Другої світової війни.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно раніше судимого громадянина П., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 186 (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, вчинений повторно, поєднаний з проникненням у житло), частиною 1 статті 162 (незаконне проникнення до житла) Кримінального кодексу України.

1 листопада міський голова Михайло Полодюк провів позачергове засідання виконавчого комітету. Члени виконкому розглянули три питання порядку денного.

У Шепетівському лісгоспі встановили нову вертикальну пилораму
Розділ Бізнес

Щоб бути конкурентним на ринку, підприємство взяло напрям на оновлення обладнання. Так, у  жовтні придбали вертикальну пилораму марки PRU-570/8 з продуктивністю 15-25 кубометрів за зміну. Її встановили на дільниці переробки деревини. Використовуватимуть це ефективне обладнання для чорнової обробки  деревини.

У Шепетівці відбувся творчий вечір Віктора Камінського
Розділ Культура

31 жовтня у міському будинку культури відбувся творчий вечір Віктора Камінського, який був присвячений ювілею композитора. Захід зібрав багато гостей і друзів музиканта.

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 2 листопада, близько 12.50 години на автодорозі «Кременець — Біла Церква» поблизу села Чотирбоки Шепетівського району.

В рамках Всеукраїнської акції «Виміряй свій тиск – скажи інсульту «Ні!!!» 1 листопада 2018 року усі бажаючі мали змогу безкоштовно перевірити рівень свого артеріального тиску у Шепетівській центральній районній лікарні.

0
репостів
0
репостів