Понеділок, 06 листопада 2017 — Сайт міста Шепетівка
Керівник ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» відмовився отримувати рішення сесії
Розділ Події

Сьогодні на ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» виїхала комісія у складі керуючого справами виконавчого комітету Василя Рачука, представників виконавчого комітету та депутатів міської ради - Михайла Верхогляда і Юрія Шайноги. Комісія прибула на підприємство для вручення його керівництву рішення  позачергової  ХХVIII сесії Шепетівської міської ради  Про відмову від договору концесії та повернення майна.

На Хмельниччині відбулись перші вибори в семи новостворених ОТГ, в тому числі і на Шепетівщині, у Грицівській селищній об'єднананій територіальній громаді.

На околиці Хмельницького відбувся чемпіонат області з легкоатлетичного кросу
Розділ Спорт

У Лісогринівецькому лісі на околиці Хмельницького відбувся чемпіонат області з легкоатлетичного кросу , в якому взяли участь спортсмени різних вікових груп. Представники Шепетівки та району не пасли задніх.

Службові особи ДП «Шепетівський ремонтний завод» підозрюються в ухилянні від сплати податків
Розділ Бізнес

Суд надав доступ Державній фіскальній службі в Хмельницькій області з можливістю вилучення до документів Державного концерну «Укроборонпром», які стосуються включення до реєстру кваліфікованих постачальників ТОВ «Виробниче підприємство «Патріот» та ТОВ «Талюрі». Так ухвалив Хмельницький міськрайонний суд Хмельницької області. Про це повідомило видання Наші гроші.

Шепетівська міська рада розірвала договір із ТОВ "Шепетівка Енергоінвест"
Розділ Події

Сьогодні відбулась ХХVІІІ (позачергова) сесія міської ради VІІ скликання, на порядку денному було лише одне питання - відмова від договору концесії із приватним теплопостачальником ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" та повернення майна в комунальну власність.

0
репостів
0
репостів