Субота, 26 березня 2016 — Сайт міста Шепетівка
23 березня, з метою виховання молоді в дусі патріотизму, любові до Батьківщини, старшокласники Грицівської ЗОШ І-ІІІ ступенів разом із начальником сектору ювенальної превенції Шепетівського ВП, майором поліції О.Семенюк завітали до ГУНП в Хмельницькій області.
У номері газети "Шепетівський вісник" за третє березня було вміщено матеріал під заголовком «Буханець з висівками і «сюрпризом». У ньому повідомлялося, що шепетівська багатодітна родина Дячуків була шокована, побачивши у купленій хлібині запечену мишу. Мама сім'ї, Тетяна Дячук, як кажуть, підняла на ноги усіх, аби громадськість дізналась про кричущий факт антисанітарії.

З того недоброго для сім'ї дня минув майже місяць. Журналісти редакції вирішили з'ясувати, чи є хліб недобросовісного шепетівського виробника у продажу і яке покарання він поніс за виготовлення бракованої продукції. А заодно поцікавились усіма аспектами ринку хліба на теренах Шепетівщини. «Хлібна» картина виявилась не надто привабливою, з явними дефектами.
23 лютого надійшло повідомлення про відкрите викрадення жіночої сумки в 57-річної жительки м. Шепетівка. Вжитими слідчо-оперативними заходами встановлено, що кримінальне правопорушення скоїв 34-річний житель Житомирської області.
0
репостів
0
репостів