Вівторок, 06 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський полярник поділився враженнями від "білого" континенту
Розділ Освіта

Більше року в зимовій експедиції в Антарктиді перебував шепетівчанин Максим Білоус. За його словами, на Антарктичній станції працював системним механіком. До цього він був приватним підприємцем та мав власну майстерню. Про життя та роботу в Антарктиді чоловік розповів Суспільному.

Питання ремонту "судилківського мосту" піднімали в стінах парламенту
Розділ Бізнес

Одне з питань, яке сьогодні розглядали на засіданні міжфракційної депутатської групи «За Хмельниччину» – це залучення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту шляхопроводу по вул. Судилківській у м. Шепетівка та виконання його ремонтних робіт. Про це написав у себе на сторінці депутат від нашого округу Олексій Жмеренецький.

Сьогодні, 6 липня близько 15-ї години, екіпаж СРПП, який патрулював дорогами у м. Шепетівка виявив автомобіль, який під час руху задимівся. Патрульні під’їхали до автівки та надали допомогу в гасінні, яке виступало з-під капота.

Непрацюючим членам малозабезпечених сімей допоможуть відкрити бізнес
Розділ Бізнес

З початку наступного року непрацюючі члени малозабезпечених сімей, які зареєстровані як безробітні, отримають унікальну можливість розпочати нове життя. Держава пропонує їм отримати фінансову допомогу на започаткування власної справи, а також, за необхідності, безкоштовне навчання.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 6 липня в Хмельницькій області зареєстровано 88964 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3458 - діти, 4881 - медпрацівники.

До кінця вересня на Шепетівщині триватиме операція "МАК"
Розділ Події

Поліція нагадує, що за вирощування маку та коноплі передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність, адже посів маку на території нашої держави дозволений лише спеціалізованим підприємствам, які мають на це ліцензії.

0
репостів
0
репостів