Четвер, 24 червня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчани вшанували пам'ять героя АТО Мазунова Руслана Олександровича
Розділ Події

Сьогодні шепетівчани вшановували пам'ять героя АТО, майора Мазунова Руслана Олександровича, бортового авіаційного техніка вертолітної ланки вертолітної ескадрильї 16-ї окремої бригади армійської авіації. Вертоліт, на якому було 9 чоловік, збито терористами над горою Карачун 24 червня 2014 року.

У шепетівських лісах встановили нові годівниці для козуль
Розділ Бізнес

Працівниками ДП «Шепетівський лісгосп» було виготовлено та встановлено годівниці для козуль (біотехнічні споруди) в лісах підприємства. Встановлювали як нові, так замінені вже існуючі годівниці.

Вихованці Шепетівської ДЮСШ посіли 3 місце на футбольному турнірі у Скалаті
Розділ Спорт

22 червня в місті Скалат, що на Тернопільщині, відбувся футбольний турнір серед дітей 2007-2008 р.н. присвячений 5-річчю створення Скалатської міської громади. У ньому взяли участь чотири команди – ДЮСШ (Скалат), ДЮСШ (Шепетівка), ФА «Тернопіль» та ФК «Чемпіон» (Тернопіль).

Хмельницька ОДА інформує: станом на 13.00 24 червня в Хмельницькій області зареєстровано 88844 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3452 - діти, 4877 - медпрацівники.

23 липня на хлібоприймальному підприємстві ТОВ «Прометей Сайлос» в селищі Чотирбоки Шепетівського району відбулися тактико-спеціальні навчання, у яких взяли участь адміністрація та персонал об’єкта, підрозділ ДСНС та служби взаємодії.

Рятувальники надали допомогу жінці, ногу якої затисло між бетонними плитами
Розділ Події

23 червня на вулиці Климовича в місті Шепетівка надзвичайники звільнили жінку, ногу якої затисло між бетонними плитами, вимощеними навколо водонапірної колонки. Повідомлення про подію до Служби порятунку надійшло о 22:26.

0
репостів
0
репостів