Середа, 14 квітня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівчанка після дистанційного навчання, вирішила вчитися вдома
Розділ Освіта

Не повертатися до навчання у школі, а продовжити дистанційно опановувати шкільну програму вдома на постійній основі вирішила шепетівчанка Наталія Рула. Дівчина зізнається - дистанційне навчання, яке стало вимушеним кроком в умовах пандемії, їй сподобалось.

Сьогоднішній наш герой — т.в.о. заступника начальника відділу кримінальної поліції Шепетівського райуправління майор поліції Сергій Швець, який служить в органах внутрішніх справ вже 18 років, 14 з яких оперативник безперечно відданий своїй службі — карному розшуку.

Хто і як може отримати 8000 грн допомоги на час карантину
Розділ Бізнес

Міська рада опублікувала інформацію щодо можливості отримання допомоги ФОПам та найманим працівникам суб’єкта господарювання на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

50 цікавих фактів та історій Шепетівки
Розділ Інше

Музей пропаганди підготував перелік цікавих фактів та історій Шепетівки. Склали їх за спогадами ветерана Другої світової війни, шепетівчанина, випускника шепетівської школи №3, Сінькова Миколи Петровича, 1923 р.н. Ми впевнені, що хоч один та ви не знаєте ;-)

Шепетівська громада долучилась до акції "Створюємо ліси разом"
Розділ Події

Майже шістдесят різманітних заходів з урахуванням вимог карантину відбулося на Хмельниччині в рамках акції «Створюємо ліси разом», яка розпочалася 21 березня й триватиме до 17 квітня – Дня довкілля. У них разом з лісівниками взяли участь майже вісімсот чоловік. Так, у лісівників Шепетівщини повним ходом триває весняна лісокультурна кампанія.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 14 квітня в Хмельницькій області зареєстровано 75392 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 2922 - діти, 4599 - медпрацівники. За добу на Хмельниччині щеплено 640 осіб. 

У Шепетівці та Новичах горіли приватні будинки
Розділ Події

Пожежі рятувальники зафіксували вчора по обіді. Гасили вогонь пожежники з Шепетівки, Полонного та Судилкова.

0
репостів
0
репостів