Субота, 13 лютого 2021 — Сайт міста Шепетівка

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області повідомила, що сильні пориви вітру призвели до утворення значних снігових переметів. Тому на ряді доріг Хмельниччини рух буде обмежено.

12 лютого о 21:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в селі Городище Шепетівського району. До місця події негайно було направлено чергове відділення рятувальників 21 Державної пожежно-рятувальної частини та місцеву пожежну команду с. Судилків.

27 січня 1944 року розпочалася Рівненсько-Луцька наступальна операція І-го Українського фронту. Згідно неї радянське командування планувало вигнати нацистських загарбників з районів Рівне-Луцьк-Шепетівка.

Шепетівські єгері допомагають тваринам пережити сувору зиму
Розділ Бізнес

Товстий сніговий покрив є перешкодою для добування кормів тваринами та ускладнює їх пересування. Так, сніговий покрив вище 20 см є критичним для зайця, 30-40 см – для козулі, 40-50 см – для кабана, 60-70 см – для лося.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 11.00 13 лютого в Хмельницькій області зареєстровано 45551 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1636 - діти, 3419 - медпрацівники.

12 лютого, о 12.00, у Музеї пропаганди відбулася презентація виставки робіт студентів-дизайнерів Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури під назвою «Майдан: простір творчості». Цей виставковий проект присвячений вшануванню Дня Героїв Небесної Сотні та Дню пам’яті Героя України шепетівчанина Дзявульського М.С.

Відтепер слідкувати за комунальною технікою Шепетівки можна онлайн
Розділ Події

Так, вебсайт, де можна відслідкувати техніку в режимі онлайн по GPS-трекерам, «Моніторинг комунального транспорту» від вчора працює у тестовому режимі. Про це повідомив міський голова Шепетівки Віталій Бузиль у соцмережі Facebook.

0
репостів
0
репостів