Понеділок, 30 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські чирлідерки виграли 10 000 грн.
Розділ Спорт

Днями команда з чирлідингу Шепетівської загальноосвітньої школи №1 взяла участь у конкурсі-розіграші від "Juniorz" та "Київстар".

Із першого жовтня 2019 року знято заборону на любительський вилов раків у водоймах Хмельницької області. Про це повідомила прес-служба Хмельницького рибоохоронного патруля.

Шепетівчанин Анатолій Квятковський став третім у змаганнях з мотокросу
Розділ Спорт

У Хмельницькому вже втретє поспіль провели змагання з мотокросу. Цього разу на трасу, яку облаштували в мікрорайоні Ракове за школою №12, вийшли понад шістдесят учасників із різних куточків України. Був навіть один спортсмен із Білорусі – Віталій Полюхович, який у змаганнях ветеранів здобув срібну медаль.

Завершився Фестиваль чемпіонів «Відкриті уроки футболу»
Розділ Спорт

29 вересня пройшов фінальний день Фестивалю чемпіонів «Відкриті уроки футболу», який проводився у Шепетівці під егідою української асоціації футболу спільно з  Благодійним фондом «Розвиток футболу України» та за підтримки Шепетівської міської ради та Шепетівської  державної районної адміністрації.

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства проводить осіннє хлорування та промивку водопровідних мереж міста з 9.00 до 23.00 години 2 жовтня 2019 року.

Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек учні 1-4 класів школи-гімназії завітали до Шепетівської міської дитячої бібліотеки. Привітно зустріли дітлахів господині бібліотечної справи.

0
репостів
0
репостів