П'ятниця, 27 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка
У Шепетівці розпочався футбольний фестиваль
Розділ Спорт

27 вересня на стадіоні «Локомотив» відбулось урочисте відкриття фестивалю чемпіонів «Відкритий урок з футболу».  Фестиваль проводиться під егідою української асоціації футболу спільно з  Благодійним фондом «Розвиток футболу України» з 27 по 29 вересня 2019 року. До участі запрошені 12 команд загальноосвітніх навчальних закладів Шепетівки, Шепетівського району та ОТГ.

Декомунізувати не можна залишити – дилеми музейництва Шепетівки
Розділ Культура

24 вересня в обласному літературно-меморіальному музеї Миколи Островського відбувся культурний диспут «Той, про кого не говорять». Науковці, музейники, мистецтвознавці, представники обласного та міського депутатського корпусів, громадські активісти були запрошені до обговорення проекту нової наукової концепції, варіантів назви музею.

До Шепетівського міськрайонного суду надійшли матеріали справи щодо 38-річного шепетівчанина, котрого обвинувачують у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, поєднаному зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину (частина 1 статті 121 Кримінального кодексу України).

Шепетівські «Кумасі» пробились до суперфіналу фестивалю-конкурсу естрадної пісні ім. Миколи Мозгового
Розділ Культура

Завершився фінальний етап Відкритого обласного фестивалю-конкурсу естрадної пісні імені Миколи Мозгового «Грай, музико моя!». Цей мистецький проект є даниною пам’яті та визнанням цінності творчого доробку композитора, поета, музиканта і співака, народного артиста України Миколи Мозгового, який народився у с. Сарнів Волочиського району на Хмельниччині.

27 вересня о 02:28 на пункт зв’язку Служби «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у селі Хролин.

0
репостів
0
репостів