П'ятниця, 20 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка

З метою виявлення дітей шкільного віку, неохоплених навчанням, усунення причин та умов даного явища, здійснення обстеження умов проживання сімей, в яких проживають діти, що опинилися в складних життєвих обставинах та проведення профілактичних бесід з батьками, щодо належного виховання та утримання дітей, начальником служби у справах дітей Юлією Богуш, спільно з головним спеціалістом відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму адміністрації Лесею Ільчук, секретарем сільської ради Людмилою Грицишиною, 18 вересня 2019 року на Шепетівщині проведено профілактичний рейд.

В рамках святкування Міжнародного дня миру 20 вересня 2019 року в ЗОШ І-ІІІ ст. №3 було проведено Глобальну кліматичну акцію на тему «Боротьба зі зміною клімату заради миру».

Для забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території району, створення ефективного контролю за станом тварин, ранню діагностику, лікування та профілактику інфекційних, внутрішніх незаразних, акушерських, гінекологічних і хірургічних хвороб тварин, з метою якісної організації протиепізоотичних заходів для спеціалістів державних установ ветеринарної медицини району проведено навчання по комплексу обов’язкових осінніх протиепізоотичних, лабораторно-діагностичних заходів з дотриманням правил біологічної безпеки та вжиттям заходів щодо недопущення розповсюдження гостроінфекційних хвороб.

20 вересня о 01:37 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу тимчасової господарчої будівлі на вул. Степана Бандери в м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів