Середа, 18 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Вчора, 17 вересня о 19:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на вул. Героїв Небесної сотні у м. Шепетівка. Як виявилось, горів склад одного з депутатів Шепетівської міської ради.

18 вересня КП «Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства» провело відкриті слухання щодо підвищення тарифів на холодну воду та каналізацію.

17 вересня у приміщенні районної бібліотеки ім. М. Коцюбинського відбувся семінар «Нововведення у законодавстві про запобігання домашнього насильства», участь у якому взяли представники управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму районної державної адміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, сектору превенції Шепетівського ВП ГУНП у Хмельницькій області, місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Шепетівського міськрайонного суду, психологи, що працюють у школах, спеціалісти селищної та сільських рад району, які надають соціальні послуги.

0
репостів
0
репостів