Вівторок, 17 вересня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Вчора в Україні вперше відзначали День безпеки пацієнтів, який був встановлений Указом Президента 4 вересня 2019 року на підтримку рішення 72-ї сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я. Долучились до відзначення і в Шепетівці.

16 вересня 2019 року в Шепетівському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбулось урочисте відкриття навчального року в рамках Всеукраїнської акції «День юного натураліста». Цього дня до закладу завітали учні НВК №1 разом з вчителями і батьками. Для них педагоги підготували багато цікавих заходів та сюрпризів.

Вже стало доброю традицією, з метою профорієнтаційної роботи та знайомства з роботою лісової галузі, проводити екскурсії для школярів по лісових господарствах Шепетівщини. Сьогодні така нагода випала учням Шепетівської ЗОШ № 4 та членам учнівського лісництва «Барвінок».

У громад хочуть забрати акцизний податок
Розділ Бізнес

Міністерство фінансів України довело до місцевих органів державної влади та органів місцевого самоврядування лист, в якому рекомендовано при плануванні дохідної частини місцевого бюджету на 2020 рік та прогнозу на 2021 - 2022 роки в частині податкових і неподаткових надходжень та інших доходів керуватися змінами та особливостями бюджетної та фіскальної політики. Зокрема 13,44% акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального тепер будуть зараховувати не до бюджетів місцевого самоврядування, а до дорожнього фонду. Внаслідок цього бюджети міст не дорахуються десятки мільйонів гривень.

На Хмельниччині поліцейські з’ясовують обставини ДТП, у якій травмувалися двоє осіб. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 16 вересня, близько 15.30 години в місті Нетішин по вулиці Солов’євській.

Рятувальники показали шепетівчанам свою техніку
Розділ Події

Сьогодні з нагоди відзначення Дня рятівника у Шепетівці працівники 21 Державно пожежно-рятувальної частини у центрі міста провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Для шепетівчан неподалік музею Островського організували огляд основної і спеціальної техніки, яка сьогодні є на озброєнні рятувальників.

0
репостів
0
репостів