Понеділок, 19 серпня 2019 — Сайт міста Шепетівка

 До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Р., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 345 (умисне заподіяння працівникам правоохоронного органу умисних легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цими працівниками службових обов’язків) Кримінального кодексу України.

Кілька місяців тому, 23 квітня в рамках акції «За чисте довкілля», посадовці виконавчого комітету Шепетівської міської ради разом із працівниками Адміністративно-комунальної інспекції провели санітарне прибирання стихійних смітників під Судилківським мостом. Але всього за 4 місяці, посадовці бідкаються, що мешканці району повернули мосту колишній вигляд.

Відбувся турнір з міні-футболу серед дворових та вуличних команд
Розділ Спорт

18 серпня 2019 року, на спортивному майданчику  цукрового заводу, в рамках заходів «Мій улюблений майданчик», відбувся турнір з міні-футболу серед дворових та вуличних команд.

Для забезпечення потреб учнівських лісництв і гуртків юних лісівників закладів освіти нашого краю та України у літературі навчального й методичного змісту педагогами-натуралістами і лісівниками Хмельниччини за участі Національної АПН України, Хмельницького ОІППО, Національного ЕНЦУМ, низки відомих науковців – рецензентів і фахівців лісогосподарської справи Поділля, міст Києва та Львова, у ТзОВ «ПОЛІГРАФІСТ» видано навчально-методичний посібник «Юні лісівники – майбутні господарі лісів Батьківщини», в основу якого покладено великий досвід і практичні напрацювання знаного в країні поліського педагога-ентузіаста.

19 серпня - День пам'яті нашого земляка Шевчука Володимира Віталійовича, командира БМП 93-ї механізованої бригади, який загинув три роки тому на Луганщині. Пам'ять про нього житиме вічно.

0
репостів
0
репостів