Вівторок, 18 червня 2019 — Сайт міста Шепетівка
До п'ятої річниці загибелі Ігоря Ляшенка зібрались рідні, близькі та бойові побратими
Розділ Події

19 червня минає п`ять років з дня загибелі командира першого батальйону 24-ї окремої механізованої бригади - полковника Ігоря Вікторовича Ляшенка і шести бійців розвідроти. Завдяки їх подвигу, командуванню в стиcлі терміни із мінімальними втратами вдалося провести операцію по звільненню таких важливих  населених пунктів Луганщини, як Лисичанськ, Северодонецьк та Рубіжне. Відтак, вже 5-й рік поспіль рідні, близькі та бойові побратими Ігоря збираються на його батьківщині, аби вшанувати героя в Шепетівці, що на Хмельниччині.

Стали відомі результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики. Як повідомили на сторінці шепетівського НВК №1, один з їх випускників здобув максимальні 200 балів.

Шепетівські футболісти вийшли до чвертьфіналу Кубку області з футболу
Розділ Спорт

Відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка області з футболу, за підсумками яких сформувалися пари чвертьфіналів. Шепетівський футбольний клуб «Лісівник» приймав на своєму полі нетішинський «Енергетик-Миклуш».

У Шепетівці вперше відзначали День Батька
Розділ Події

Приязно і з розумінням сприйняли більшість шепетівчан встановлення нового свята в Україні – Дня Батька. Цього року свято припало на 16 червня. Саме в цей день та протягом тижня, що передував йому, управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту у співпраці з управлінням освіти, відділом культури, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовано інформаційну кампанію.

14 червня в приміщенні Будинку рад під головуванням міського голови м. Славута Василя Сидора, міського голови м. Нетішин Олександра Супрунюка, голови Славутської районної ради Леоніда Радзивілюка, голови Славутської районної державної адміністрації Богдана Маршука відбулося засідання з обговорення проекту Закону України  «Про зміну меж районів Хмельницької області» (№10348 від 30.05.19 р.).

0
репостів
0
репостів