Вівторок, 11 червня 2019 — Сайт міста Шепетівка

На офіційному сайті Верховної Ради України з'явився проект Закону про зміну меж районів Хмельницької області. Авторами проекту №10348 від 30 травня цього року значаться три народні депутати: Сергій Мельник, Володимир Мельниченко та Микола Федорук.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким визнано винуватими М. та Л. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм) Кримінального кодексу України .

Група шепетівчан вимагала звільнити хірурга Римму Башисту
Розділ Події

Зустріч із обуреними шепетівчанам відбулася в кабінеті головної лікарки Шепетівської ЦРЛ Валентини Савчук, вчора 10 червня. Два десятки містян принесли письмове звернення з підписами, у якому вимагають звільнити з посади завідувачку хірургічного відділення Башисту Римму Олександрівну та відсторонити її від операційного процесу. Перевірити її на професійну придатність та корупційні оборудки.

Роман Мацола подарував шепетівчанам виступ відомого українського гурту
Розділ Культура

У Шепетівці змінили традицію відзначення Дня міста. Минулого року святкування організовували в останню неділю вересня, а цього року відзначили у другу неділю червня. Свято вирішили перенести ще у березні за рішенням депутатів Шепетівської міської ради, спираючись на віднайдені архівні дані про історію міста.

0
репостів
0
репостів