Четвер, 30 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка

30 травня, напередодні Дня захисту дітей, в актовій залі дитячої художньої школи міський голова Михайло Полодюк разом із заступником міського голови Наталією Стасюк та начальником служби у справах дітей Катериною Купрацевич зустрівся з опікунами, піклувальниками та прийомними батьками.

30 травня 2019 року перед початком роботи міської сесії у Великій залі міськвиконкому було відзначено нашу талановиту молодь, яка виборола право бути першою на теренах України й прославила наше місто своїми здобутками, та вручено дипломи й грошові премії учням-переможцям Всеукраїнських та обласних учнівських випробувань із навчальних предметів, мистецьких оглядів-конкурсів: художньої самодіяльності, хореографічних, вокальних, хорових, театральних колективів, виставок декоративно-вжиткового мистецтва, екскурсоводів, спортивних змагань з різних видів спорту: баскетболу, боксу, важкої та легкої атлетики, вільної боротьби, чирлідингу, «Старти надій», «Козацький гарт - 2019», «Спартакіада допризовної молоді - 2019».

Нападник зламав 23-річному потерпілому щелепу та викрав два мобільних телефони і гаманець. Викрадені речі у підозрюваного в розбійному нападі поліцейські вилучили. Наразі слідчі дії тривають.

Пришкільні табори Шепетівщини перевірили на готовність
Розділ Події

З настанням літнього періоду розпочали свою роботу заклади оздоровлення та відпочинку дітей на базі загальноосвітніх закладів району. Саме тому, наразі проводяться перевірки їх готовності до відкриття та роботи.

0
репостів
0
репостів