Понеділок, 13 травня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Юні шепетівчани перемогли на Чемпіонаті області з пожежно-прикладного спорту
Розділ Спорт

13 травня на території спорткомплексу Аварійно-рятувального загону спецпризначення відбувся чемпіонат Хмельницької області з пожежно-прикладного спорту серед юнаків та дівчат.

ПП «МВМ-13» знову заблокувало ремонт Старокостянтинівського шосе
Розділ Події

Зна­чен­ня сло­ва «все» най­влуч­ні­ше ха­рак­те­ри­зує си­ту­ацію з тен­де­ром на ре­монт до­рожнього пок­риття у Ше­пе­тів­ці, ад­же учас­ник кон­курсу ПП «МВМ-13» на­діс­лав скар­гу до Ан­ти­мо­но­поль­но­го ко­мі­те­ту що­до ре­зуль­та­тів а­ук­ці­ону. Та­ки­ми ді­ями «кон­ку­рент» від­термі­ну­вав до­рож­ні ро­бо­ти на Ста­ро­кос­тянти­нівсь­ко­му шо­се. Пе­ре­мож­цем бу­ло об­ра­но ТОВ «Тех­но-буд-центр» з Тер­но­по­ля.

Стало доброю традицією щороку в травні відзначати свято добра і любові – День Матері. Ось і цього року, напередодні свята, 11 травня голова Шепетівської районної державної адміністрації Віталій Бузиль, заступник голови Шепетівської районної ради Артур Мовсісян, начальник служби у справах дітей Юлія Богуш та головний спеціаліст сектору з питань опіки, піклування та усиновлення Наталія Чорнописька привітали прийомних матерів.

0
репостів
0
репостів