П'ятниця, 03 лютого 2017 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівські рятувальники підсумували свою діяльність
Розділ Події
3 лютого в Шепетівському районному секторі Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області рятувальники підвели підсумки діяльності за 2016 рік. Службова нарада відбувалися за участі заступника начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям полковника Юри Сергія Валентиновича.
Як повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області, крадій через вікно проникав у нежилі будинки і виносив звідти усі цінні речі, які потім продавав, а метал здавав на пункти прийому.

Через Шепетівку проляже шлях міжнародного веломаршруту
Розділ Спорт
Про­е­кт «Євро­Ве­ло в Укра­ї­ні» завер­шив етап пла­ну­ва­н­ня укра­їн­ської ділян­ки між­на­ро­дно­го вело­мар­шру­ту Євро­Ве­ло-4. Укра­їн­ська части­на мар­шру­ту почи­на­є­ться від про­пу­скно­го пун­кту Шеги­ні Львів­ської обла­сті на кор­до­ні з Поль­щею.
Відбулися чемпіонати м.Шепетівки з шахів серед юнаків та дівчат
Розділ Спорт
З 31 січня по 2 лютого в міському шаховому клубі «Дебют» проходили чемпіонати міста Шепетівки з шахів серед юнаків та дівчат. До участі у турнірі долучилися учні загальноосвітніх шкіл міста, вихованці Шепетівського медичного училища та Шепетівського професійного ліцею.
0
репостів
0
репостів